Blueair Blue Pure 3410 – așează-l sub bradul de Crăciun și întreaga familie îți va mulțumi

Purificarea aerului din casele noastre nu a fost niciodată mai importantă decât acum, când petrecem aproximativ 90%  din timp în interior. Acest lucru este deosebit de important, mai ales prin prisma faptului că aerul din interior este de până la 5 ori mai poluat decât ​​cel de afară.

Aer curat la atingerea unui buton

Performanța ridicată, ușurința în utilizare și designul său versatil, fac din noul purificator de aer Blueair Blue Pure 3410 o alegere excelentă pentru familia ta, pentru ca tu și cei dragi să respirați un aer curat în interior. Performanța Blueair este combinată cu simplitatea utilizării – apeși butonul de control și aparatul se va regla automat pentru a-ți oferi mai mult aer curat, cu un nivel de zgomot foarte scăzut și cu un consum redus de energie.

Dimensiunile și forma sa cilindrică îl fac ideal pentru a fi amplasat în camere de dimensiuni mici și mijlocii, de până la 36 m². Aerul este filtrat la fiecare 12 minute (calculat pentru o încăpere de 36 m²), iar praful, mucegaiul, părul de animale și microplasticele care provoacă și întrețin alergiile sunt eliminate eficient. La fel și mirosurile neplăcute din casă provenite de la gătit, fum sau animale de companie. Cu prefiltre premium interschimbabile, inspirate din natura scandinavă, Blueair Blue Pure 3410 este conceput pentru a se potrivi stilului tău personal.

 

Secretul din spatele filtrării purificatorului de aer Blueair 3410

Secretul constă în combinația unică de filtrare electrostatică și mecanică – tehnologia HEPASilent™, brevetată de Blueair. Această asociere permite folosirea unor filtre care sunt mai puțin dense decât cele tradiționale HEPA, având ca rezultat un purificator de aer silențios și eficient din punct de vedere energetic.

Blueair Blue Pure 3410 îndepărtează  99,97% din particulele poluante nocive, creând un mediu interior curat și sigur pentru tine și cei dragi. Tehnologiile de top din dotare elimină virusurile și bacteriile dăunătoare din aer, inclusiv germenii, iar cărbunele activ prezent în filtru are rolul de a reține fumul și mirosurile neplăcute din casă.

Filtrarea se realizează în 3 etape: un prefiltru din material textil oferă primul strat de protecție, cu rolul de a capta particulele mari (de exemplu părul de la animalele de companie), prelungind astfel durata de viață a filtrului primar. Stratul de cărbune activ neutralizează mirosurile de la gătit și de la fum, în timp ce filtrul principal elimină particulele mici din aer, cum ar fi polenul, praful, microplasticele și multe altele.

 

Senzor de calitate al aerului și indicator LED

Calitatea aerului este măsurată prin concentrația de particule fine (PM2,5) din aerul interior. Indicatorul LED al purificatorului de aer Blueair Blue Pure 3410 folosește o scala de 3 culori pentru a identifica condițiile de calitate a aerului ca fiind bune, moderate sau poluate (roșu pentru poluat, portocaliu pentru moderat și albastru pentru nepoluat).

 

4 moduri de viteză într-un singur buton de control

Apasă o dată pentru modul Auto, de două ori pentru modul Noapte, de trei ori pentru modul Zilnic și de patru ori pentru modul Boost.

În modul Auto, Blue Pure 3410 folosește un senzor pentru a se ajusta automat și în timp real la schimbarea condițiilor de calitate a aerului. Un alt program notabil este modul Noapte, care funcționează liniștit la o viteză mică și reduce luminile LED, pentru a oferi mai puțină distragere a atenției, în timp ce familia ta încearcă să doarmă.

 

Consumă mai puțină energie decât un bec

Tehnologia HEPASilent™ oferă mai mult aer curat, în timp ce utilizează mai puțină energie decât un bec (la cea mai joasă setare aparatul folosește doar 3W, iar la cea mai înaltă setare doar 35W).  Acest lucru îți menține facturile la energie scăzute, fără a compromite calitatea, având totodată grijă de mediu.

 

Zgomotul produs este imperceptibil

Blue Pure 3410 este extrem de silențios, ceea ce înseamnă că îl poți amplasa oriunde (în biroul de lucru, în dormitor ori în camera copilului). De altfel, este confirmat drept unul dintre cele mai silențioase purificatoare de aer, conform criteriilor de testare Quiet Mark.

 

Prefiltre elegante, potrivite atât decorurilor clasice, cât și celor avangardiste

Cu prefiltre premium interschimbabile inspirate din natura scandinavă, Blueair Blue Pure 3410 este conceput pentru a se potrivi stilului și căminului tău. In versiunea standard, Blue Pure 3410 este livrat cu prefiltrul clasic Arctic Trail (gri închis), dar sunt disponibile și Winter reed (gri deschis), Archipelago sand (roz), Aurora light (verde) sau Night waves (albastru). Țesătura premium funcționează ca prefiltru, captând particule mari și prelungind durata de viață a filtrului primar. Designul inteligent al prefiltrelor permite, de asemenea, acoperirea cablului.

Recomandăm să înlocuiești filtrul principal la fiecare 6 luni atunci când este utilizat 24 de ore pe zi și să cureți materialul prefiltrului (folosind fie aspiratorul, fie mașina de spălat setată la 40 de grade), pentru a menține performanța optimă.

 

Filtru pliabil la 360°

Soluția unică, patentată, de cadru pliabil de la Blueair, reduce peste jumătate din volumul ambalajului – economisind considerabil transportul și depozitarea.

 

Poate fi așezat oriunde

Forma cilindrică pe care o are Blueair 3410 permite o purificare omogenă a aerului, 360 de grade. În plus, îl poți așeza oriunde în cameră, fără a compromite performanța, iar greutatea și dimensiunile reduse permit mutarea lui extrem de facilă în orice colț al casei.

Blueair 3410 este un must-have pentru oricine se luptă cu alergii sau care este preocupat de poluarea aerului. La urma urmei, beneficiile vorbesc de la sine, iar sistemele de filtrare a aerului au dovedit că sporesc confortul și starea de bine, inclusiv sănătatea. Așează-l sub bradul de Crăciun și întreaga familie îți va mulțumi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiență ta pe E-Klarwin