Livrare

Transportul este GRATUIT pe întreg teritoriul României pentru toate produsele afișate pe site.

Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea “Comenzile mele”.

Timpul de livrare

Livrarea se face prin rețeaua de distribuție a firmei de curierat Fan Courier în termen de maxim 24-48 de ore la adresa de livrare menționată la momentul plasării comenzii.

Livrările se efectuează doar în zilele lucrătoare conform programului de lucru al companiei de curierat FanCourier, cu excepția zilelor libere legale. 

Livrarea coletelor la destinatar se efectuează de către servicul de curierat:

  • de Luni până Vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00 (ora locală) 
  • și Sâmbătă în intervalul 09:00 – 14:00 (ora locală).

e-klarwin garantează integritatea produselor comandate de pe Site până la momentul preluării de către firma de curierat. Pe timpul transportului și până în momentul livrării firma de curierat este responsabilă de integritatea produsului.

În cazul în care la livrarea coletului de către serviciul de curierat destinatarul constată o deteriorare a coletului datorată condițiilor de transport, acesta trebuie să îi solicite curierului să întocmească un proces verbal de constatare a calității coletului și să ne anunțe pe e-mail, prin formularul de contact de pe Site sau telefonic, specificând numărul de AWB al coletului și numărul procesului verbal. În condițiile de mai sus poate refuza primirea coletului, iar e-klarwin după recepționarea produsului deteriorat și în baza procesului verbal de constatare, vă retrimite comandă.