Despre Noi

Cu toții ne dorim o viață mai bună. Pentru noi și pentru generațiile următoare. Povestea Klarwin s-a construit pas cu pas, pornind de la acest deziderat, și a reușit ca în timp să își găsească materializarea într-o serie de proiecte inovatoare, însuflețite și dezvoltate de o comunitate de oameni reuniți într-o misiune comună – aceea de a construi durabil, cu responsabilitate, și cu grijă pentru semeni și pentru mediul înconjurător.

Compania noastră a luat ființă în urmă cu 17 ani și nu a trecut nici măcar o zi fără să fim provocați să găsim soluții tehnologice la cele mai complexe probleme din industria energetică, farmaceutică, alimentară sau auto. De cele mai multe ori, a fost nevoie să le concepem de la zero și astfel am făcut muncă de pionierat, atrăgând în parteneriate de lungă durată cei mai importanți furnizori de soluții de tehnologie, lideri mondiali în domeniu. Suntem o echipă de ingineri care știe că tehnologia potrivită la locul potrivit, poate face o diferență atât acum, cât mai ales în anii ce vor urma. Pentru că formația noastră întotdeauna ne determină să privim lucrurile în perspectivă, să fim cu douăzeci de pași înainte și să avem pregătite soluții înainte de a fi nevoie de ele. Aplicațiile noastre sunt complexe, gândirea noastră este matematică, însă rezultatele vorbesc de la sine și într-un limbaj lesne de înțeles. Firul conductor este GRIJA. Grija pentru sănătate, pentru un trai de calitate, pentru mai bine.

La începutul lui 2021, am făcut primii pași în segmentul business-to-consumer și suntem mândri că prin prisma parteneriatului cu Blueair, liderul mondial în purificarea aerului, putem aduce în casa sau în biroul tău cele mai performante soluții pentru un aer curat și proaspăt. Acesta este doar începutul, avem planuri mărețe. Până acum interacțiunile noastre profesionale au fost la nivel macro, preocupându-ne de nevoile companiilor mari din arealul industrial. Însă și nevoile tale sunt la fel de importante ca cele ale angajatorului. De tine vrem să ne apropiem din ce în ce mai mult și pe tine vrem să te cunoaștem și să te înțelegem. Și noi, ca și tine, ne confruntăm zilnic cu aceleași provocări. Iar pentru că petrecem atât de mult timp online, am decis să îi aducem o plus-valoare.

Platforma noastră virtuală nu este concepută ca un simplu magazin de e-commerce, ci ca o sursă de informare și educare accesibilă tuturor. Mai precis, nu ne-am propus să îți vindem dispozitive inteligente, și să îți complicăm existența cu o terminologie pentru care să ai nevoie de un dicționar, ci să venim în întâmpinarea nevoilor tale reale cu soluții perfect adaptate și concepute pentru o utilizare durabilă. Soluții care să știi exact ce beneficii îți aduc și cum te ajută în mod concret.

O viață de calitate înseamnă deprinderi benefice. Totul se poate învăța, pas cu pas și cu ghidarea adecvata. E mai simplu decât crezi să faci o schimbare. Te invităm să te alături comunității Klarwin și îți mulțumim că ne-ai acordat puțin timp pentru a ne cunoaște. Sperăm ca de acum înainte să dezvoltăm o relație de lungă durată și să găsești de fiecare dată în noi un partener de încredere pentru mai bine. În compania potrivită, chiar și o zi obișnuită poate fi o zi extraordinară.