Cum comand?

Cauta produsul dorit:

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

 Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

 Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

Verifica-ti comanda

 Aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Ai de asemenea posibilitatea de a apasa pe pictograma cosului aflata in partea dreapta sus a site-ului pentru o previzualizare rapida a cosului tau de cumparaturi.

 

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

 

  1. Daca esti client nou, primul pas pentru a putea plasa comanda este sa iti creezi un cont de utilizator. Dupa crearea contului si setarea datelor din sectiunea Adrese vei putea sa finalizezi comanda.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza comanda”.

 

 Detalii de facturare si livrare comanda

 Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile e-klarwin” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. Adresele salvate le poti vizualiza in sectiunea Informatii Cont – Adrese.