3 motive pentru care merită să îți faci cadou de Paști un purificator de aer

Ce ai spune dacă anul acesta de Paști ai oferi un cadou diferit celor dragi? Un cadou ales cu suflet, pentru o viață mai ușoară și mai bună. Grija este dovada supremă de iubire, iar pentru că deja de mai bine de doi ani, casa a încetat să mai fie doar un loc din care plecăm dimineața devreme și revenim la lăsarea serii, atenția pentru elementele care ne fac cu adevărat să ne simțim acasă a devenit o prioritate în sine. La fel cum a devenit și practica prevenției, în toate aspectele vieții cotidiene. Aerul pe care îl respirăm la interior este de 5 ori mai poluat ca cel de afară, iar de calitatea acestuia depinde nu doar ușurința cu care respirăm, ci și performanța profesională, capacitatea de concentrare, rapiditatea și claritatea în gândire, dispoziția etc.

Cea mai nouă tehnologie Blueair, DustMagnet™, un adevărat breakthrough în arealul sistemelor de purificare a aerului, aduce cu sine și mai multe beneficii pentru wellbeing acasă. Pe cele mai importante trei ți le prezentăm în rândurile următoare:

  1. Elimini riscul reacțiilor alergice

Fericirea pe care o simți acasă nu depinde doar de facilitățile locuinței, ci de calitatea mediului ambiant. Aproximativ 80% din timp ni-l petrecem acasă, așadar starea noastră psihică este influențată în mod direct de întreaga energie a spațiului respectiv, de la gradul de confort oferit, până la cantitatea de lumină naturală care pătrunde în interior, și calitatea aerului pe care îl respirăm. Toate acestea influențează pozitiv nivelul de wellbeing.

Noile purificatoare de aer Blueair din gama DustMagnet™ asociază într-o manieră unică, funcționalitatea, performanța și latura estetică. Toate la puterea a doua!! Purificatoarele de aer DustMagnet™ nu se rezumă doar la îndepărtarea eficientă a particulelor din aerul de la interior care ne pot provoca probleme respiratorii sau care ne pot declanșa simptome asociate alergiilor sezoniere sau astmului, ci au în vedere și valorificarea inteligentă a timpului alocat menajului casnic. Însăși denumirea tehnologiei de ultimă generație – DustMagnet™, ne oferă un indiciu elocvent în acest sens. Grație celor două prefiltre din oțel inoxidabil încărcate pozitiv, care atrag ca un magnet particulele de praf cu încărcătură negativă, ne bucurăm de o casă mai curată, mai mult timp. Dat fiind că praful fin este captat înainte să se așeze pe mobilă și pe pardoseli, menajul locuinței nu mai trebuie efectuat atât de des, respirăm aer mai sănătos, prevenim alergiile cauzate de acarienii din praf, și ne bucurăm de o calitate a vieții superioară.

  1. Eficientizezi curățenia: mai ușor și mai rapid ca niciodată

Nu știm cum să gestionăm mai eficient pregătirile de Paști? Ei bine, purificatoarele DustMagnet™ ne ușurează semnificativ treburile casnice, și au în același timp grijă să fim și niște gazde atente la detalii. Cu siguranță familia și prietenii invitați la masele de Paști se gândesc la răsfățurile culinare care îi așteaptă, însă în mod cert nu anticipează ambianța în care vor fi întâmpinați. Zero miros de mâncare în casă și în bucătărie! În afara prefiltrelor care atrag praful aeropurtat, purificatoarele DustMagnet™ sunt echipate cu încă două filtre care elimină în doar câteva minute mirosurile neplăcute degajate în urma procesului de gătit, compușii organici volatili, fumul, gazele etc.

  1. Elimini mirosurile de mâncare din casă în doar câteva minute

Știai că emisiile de particule rezultate în urma gătitului pot rămâne în aer câteva zile, chiar dacă mirosurile de mâncare au fost îndepărtate? Acestea sunt periculoase pentru că pot provoca/întreține episoadele alergice. Cei mai afectați sunt copiii, organismul lor aflându-se în plină dezvoltare. De asemenea, trebuie avut în vedere și faptul că un copil respiră mai des, deci inhalează mai mulți agenți poluanți decât un adult. Expunerea la un aer de interior de slabă calitate favorizează dureri de cap, amețeală, incapacitate de a se concentra, oboseală și chiar iritații ale pielii.

Dintre toate încăperile unei locuințe, bucătăria ascunde cele mai multe pericole pentru sănătate, deoarece în spațiul destinat gătitului se înregistrează nivele ridicate de monoxid de carbon și dioxid de azot. Ne gândim poate că utilizând o plită în locul aragazului lucrurile stau diferit din punct de vedere al emisiilor de gaze nocive. La rândul lor, plitele degajă în aer particule poluante ultrafine prin volatilizarea substanțelor chimice, așadar nu reprezintă o soluție pentru a limita poluarea din bucătărie.

Purificatoarele de aer DustMagnet™ îndepărtează eficient gazele, fumul, compușii organici volatili și toți alergenii care au impact negativ asupra sănătății. Modelul DustMagnet™ 5240i este proiectat pentru încăperi mici și mijlocii – până la 20 m², în timp ce modelul DustMagnet™ 5440i deservește spațiile de până la 33 m². Ambele au la bază tehnologia proprie Blueair, HEPASilent™, care alătură două sisteme de filtrare – mecanică și electrostatică, pentru o performanță neegalată până în prezent. În plus, purificatoarele de aer DustMagnet™ sunt ultra-eficiente din punct de vedere energetic, silențioase și se integrează perfect în ambientul locuinței, asemenea unor piese de mobilier elegante.

Până pe data de 25 aprilie, ora 23:59, gama DustMagnet™ beneficiază de un discount de -15%, la care se adaugă extra 3% reducere pentru abonații la newsletter-ul nostru. Nu rata ofertele speciale pe care ți le-am pregătit în campania #BlueSpring și care îți aduc prețuri extrem de tentante la cele mai performante purificatoare de aer din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiență ta pe E-Klarwin