Purificatorul de aer pentru mașină CABIN P2i

Aerul din interiorul unui mașini ajunge să fie de până la 15 ori mai poluat decât cel de afară. Acest lucru se întâmplă pentru că automobilul preia emisiile vehiculelor din jur și le recirculă. În plus, poluanții pot intra în habitaclu prin orificiile de aerisire.

Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, petrecem mult timp în vehiculele noastre. Ultimele estimări arată că petrecem în medie, în mașină, 10 ore pe săptămână, fie că e vorba de mers la muncă, școală, călătorii sau alte activități. Iar aerul poluat din interiorul vehiculului a devenit o problemă serioasă pentru sănătate, cu efecte nocive asupra organismului nostru – de la starea de somnolență a șoferului până la astm, alergii, boli de plămâni, inimă, diabet ori autism.

Deși ne bazăm în mod obișnuit pe filtrul de aer pentru a menține curat aerul din mașina noastră, există mulți alți alergeni, particule și microplastice care nu pot fi îndepărtate ușor. Investim în purificatoare de aer performante pentru birourile și locuințele noastre, dar nu întotdeauna ne dăm seama că putem folosi un purificator de aer și în vehiculul personal.

În acest context și pe baza experienței de peste 20 de ani pe care Blueair o deține în dezvoltarea purificatoarelor de aer performante pentru uz casnic și profesional, a fost creat Cabin P2i – dispozitivul inteligent care purifică aerul din mașini și elimină peste 99% dintre particulele fine și emisiile de carburant nocive. Conceput special pentru mașinile mici și mijlocii, Cabin P2i e prevăzut cu mai mulți senzori de măsurare a calității aerului care reglează automat viteza de purificare, astfel încât pasagerii să respire pe tot parcursul drumului un aer curat.

Așadar, dacă îți faci griji în privința aerului pe care îl respiri în interiorul mașinii, fie că ești șofer de weekend, fie că mașina este chiar locul tău de muncă (șoferi de taxi, transportatori etc.) sau ești doar pasager, purificatorul de aer pentru mașină CABIN P2i îți garantează următoarele beneficii:

 

Asigură un aer curat în timpul călătoriilor.

Ne petrecem în medie 80-90% din timp în interior, iar transportul rutier constituie o parte importantă a zilei pentru mulți dintre noi. În plus, s-a dovedit că mașina este cel mai poluat mijloc de transport, după metrou.

Cea mai mare parte a poluării aerului din automobil provine din gazele de eșapament (inclusiv oxizi de sulf, oxizi de azot, carbon negru și monoxid de carbon). Aceste gaze, împreună cu polenul, funinginea și cu particulele de praf rutier își găsesc drumul în mașină prin sistemul de ventilație sau prin ferestrele și ușile deschise. Alți poluanți provin din uzura materialelor accesoriilor din interiorului vehiculelor (huse, centuri de siguranță, scaune, covoare și tapițeria interioară), dar și de la agenții de curățare sau odorizantele care conțin substanțe chimice și compuși organici volatili (COV).

Întrucât preocupările privind poluarea sunt în creștere la nivel mondial, aerul din interiorul vehiculului a devenit o miză reală în ceea ce privește sănătatea și starea de bine, atât a ta, cât și a celorlalți pasageri. Cabin P2i oferă siguranța respirării unui aer curat si proaspăt.

Puternic, sigur, silențios, de dimensiuni reduse, acest purificator se integrează perfect în mașinile mici și mijlocii, iar materialul din care este creat se combină în mod armonios cu designul interior al oricărui automobil. În plus, prin conectarea acestuia la serviciile digitale Blueair, ai control complet asupra climatului din vehicul.

 

Dispune de tehnologia brevetată HEPASilent™.

Dotat cu o versiune compactă și mobilă a tehnologiei HEPASilent™ de la Blueair, Cabin P2i oferă cele mai bune performanțe de purificare a aerului pentru autoturisme.

Datorită unui filtru progresiv brevetat în 3 trepte care utilizează atât filtrarea mecanică, cât și filtrarea electrostatică, acest dispozitiv furnizează aer curat cu zgomot redus, cu un debit de 360° și CADR (rata de livrare a aerului curat) ridicat. În plus, elimină peste 99% din particulele fine, alergi și emisiile autovehiculelor, și a fost testat pentru a întruni sau chiar a depăși toate standardele globale (GB, CARB, CB și AHAM). În plus, filtrul de carbon reduce mirosul de țigară, mirosurile animalelor de companie, mirosurile alimentelor și mirosul de automobil nou.

 

Curăță tot aerul din mașină în doar 6 minute.

Nivelul de poluare a aerului în interiorul unei mașini blocate în trafic poate fi cu 40% mai mare decât atunci când se circulă liber. Cele mai scăzute expuneri apar în general atunci când conduci cu geamurile închise și ventilația în modul de recirculare (numai că nivelurile de CO2 din interiorul vehiculului cresc atunci când se utilizează modul de recirculare pentru perioade mai mari de timp).

Purificatorul de aer Cabin P2i este extrem de eficient în aceste situații întrucât captează peste 99,97% dintre particulele care au dimensiuni de 0,1 micrometri sau mai mari – praful, părul de animale, sporii de mucegai, polenul, virușii și bacteriile, formaldehida, benzenul și microplasticele generate de uzura anvelopelor. În plus, acest purificator elimină acumulările de bacterii și mucegai prezente în mașină, care pot declanșa alergii sau crize de astm. Persoanele cu probleme respiratorii, cum ar fi bronșita cronică sau emfizemul, vor observa o diferență în calitatea aerului din interiorul vehiculului lor.

Aerul din interiorul mașinii este curățat la fiecare 6 minute.

 

Este ușor de utilizat și de întreținut.

Purificatorul Cabin P2i se amplasează foarte ușor în spatele tetierei în timp ce cablul de alimentare se conectează la bricheta auto. Viteza purificatorului se poate regla direct de la butonul de control conectat la priza USB, iar atunci când filtrul trebuie înlocuit (o dată la 6 luni), un indicator luminos te avertizează. Interfața intuitivă și poziționarea purificatorului nu distrag atenția șoferului – astfel încât aerul curat este sinonim cu siguranța.

 

Este dotat cu senzori inteligenți.

Datorită senzorilor încorporați, calitatea aerului poate fi măsurată în timp real, iar viteza ventilatorului poate oricând fi reglată automat pe baza citirilor senzorului de particule laser.

 

Este un purificator conectat și nomad.

Cu aplicația gratuită și dedicată Blueair Friend (poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play), poți controla funcțiile dispozitivului Cabin P2i, poți să știi când să înlocuiești filtrul și să faci actualizări prin Bluetooth. Vei fi informat când aerul din jur este poluat și când trebuie luate măsuri pentru a elimina particulele nocive. În plus, interfața este extrem de intuitivă, astfel încât tu să te concentrezi asupra drumului.

Toate aceste beneficii ale purificatorului de aer pentru mașină CABIN P2i  vin în întâmpinarea uneia dintre cele mai importante valori ale companiei Blueair: credința fermă că libertatea de a respira este un drept fundamental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiență ta pe E-Klarwin