Cum te ajută tehnologiile de filtrare a aerului Blueair să previi reacțiile alergice

Aerul curat și proaspăt este sinonim cu o viață de calitate, iar Blueair, prin tehnologiile avansate de filtrare încorporate în purificatoarele de top, îți oferă soluții concrete, departe de vise și de utopii, pentru un trai în care te trezești energizat de dorința de a face tot mai mult și de a valorifica la maxim fiecare clipă. Reacțiile alergice, din ce în ce mai des întâlnite în rândul populației adulte, se pot declanșa când îți este lumea mai dragă, afectându-ți atât ritmul de muncă, cât și cel biologic, asemenea unor oaspeți nepoftiți cărora vrând-nevrând trebuie să le acorzi atenție. Vestea bună este că toate aceste situații inoportune pot fi foarte ușor preîntâmpinate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, care se integrează cât se poate de firesc în lifestyle-ul de zi cu zi, venind nu să adauge piese suplimentare de puzzle, ci să le înlocuiască pe cele “șubrezite”, trecute cel mai adesea cu vederea.

Nu poți conștientiza cât de importantă este calitatea aerului pe care îl respiri, până nu simți diferența

Care este cel mai pur și reconfortant aer pe care l-ai respirat până acum? Cel mai probabil vei răspunde că aerul de munte sau aerul dintr-o regiune retrasă, în care traficul și poluarea nu constituie preocupări pe agenda de zi. Este un aer “terapeutic”, un aer pe care simți nevoia să îl tragi în piept cu nesaț, și pe care ți-ai dori să îl poți lua cu tine la întoarcerea în oraș. Iubești prospețimea lui, dar mai ales efectele în plan fizic și psiho-emoțional, efecte net superioare celor din mediul urban. Nicăieri nu este ca acasă, și totuși atunci când petreci câteva zile într-un mediu lipsit de poluare, te simți mai bine din toate punctele de vedere și reușești să îți încarci bateriile.

Un purificator de aer performant poate preschimba calitatea aerului pe care îl respiri la interior, însă asta înseamnă să îți complici viața cu încă un dispozitiv. Ce părere ai avea dacă ți-am spune că Blueair este chintesența noțiunii de UȘOR? De la principiul de funcționare și interfață, până la consumul energetic și întreținere. Tehnologiile de top vin la pachet cu efort mai mic și cu o strategie mai bună pentru a putea respira aer curat și sănătos în orice moment. Un aer care te ajută să te odihnești mai bine, să înveți cu mai mult spor, să fii mai productiv și mai eficient, să ai mai multă energie, și să ții la distanță alergenii și particulele nocive care îți pot afecta buna funcționare a organismului.

Alergiile sezoniere cu sensibilizare la polen nu trebuiesc tratate cu lejeritate sau lăsate să treacă de la sine, deoarece ele se pot agrava treptat și pot fi însoțite de complicații. Prevenția este esențială, iar tehnologiile Blueair tocmai în acest punct fac diferența, oferindu-ți soluții pe termen lung care te scutesc de neplăceri și de vizite dese la medic.

În prezent, aproximativ 8 milioane de români suferă de o formă de alergie.

Tehnologii de vârf pentru o viață fără reacții alergice

Purificatoarele Blueair fac viața mai bună pentru milioane de oameni din întreaga lume, fiind recunoscute, premiate și recomandate de către experții internaționali în domeniu și de către comunitatea științifică.

Tehnologia HEPASilent™, proprie Blueair, reprezintă la ora actuală cel mai înalt standard din lume în ceea ce privește purificarea aerului. Aceasta combină două metode de filtrare, electrostatică și mecanică, pentru o performanță de neegalat și pentru un nivel de zgomot redus semnificativ. Spre deosebire de filtrele HEPA obișnuite, care sunt foarte dense și care produc mult zgomot atunci când funcționează la viteze mari, având în același timp și un consum energetic considerabil, filtrele Blueair HEPASilent™ sunt realizate dintr-o țesătură mai puțin densă, care permite purificatorului să funcționeze la o viteza scăzută, să furnizeze de cinci ori mai mult aer curat/oră (comparativ cu metodele convenționale de filtrare mecanică) și implicit să fie mai silențios.

Cu ajutorul tehnologiei HEPASilent™ particulele de polen din aer sunt eliminate mai rapid, mai eficient și fără disconfort fonic. Atât modelele din gama Blue, cât și cele din noua linie DustMagnet™, îndepărtează 99.9% din polenul aeropurtat, prevenind sau ameliorând, după caz, simptomele specifice alergiei sezoniere. Sunt ușor de pus în funcțiune, se reglează automat, au dimensiuni adaptate fiecărei nevoi și fiecărui spațiu locativ, și răspund chiar și celor mai înalte exigențe estetice.

Purificatoarele de aer DustMagnet™, beneficiază și de funcții inteligente oferite de aplicația Blueair (disponibilă atât pe sistemele IOS, cât și pe Android), care se instalează pe telefonul mobil în doar câteva secunde. De exemplu, dacă ai oprit purificatorul de aer când ai plecat de acasă, cu ajutorul funcției “Welcome Home”, poți programa dispozitivul să înceapă curățarea aerului în momentul în care te apropii de casă. În acest fel, economisești energie și prelungești durata de viață a filtrului.

Mai mult decât atât, Blueair încorporează în purificatoarele de aer filtre non-toxice de polipropilenă, o fibră impermeabilă, care respinge apa și previne reproducerea bacteriilor în interiorul aparatului.

Poți ține polenul la distantă și în timp ce conduci. Poate nu știai, însă aerul pe care îl respiri în timp ce te afli la volanul mașinii, este de până la 15 ori mai poluat decât cel de afară. Purificatorul auto Cabin P2i, cu tehnologie on-the-go, îndepărtează particulele de polen care pot pătrunde în habitaclul mașinii prin sistemul de ventilație sau în timp ce deschizi geamurile, în maxim 6 minute.

Ție ce tehnologie Blueair ți se potrivește? Nu uita că funcția comparativă integrată pe platforma noastră te ajută să iei mai ușor decizii informate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiență ta pe E-Klarwin