Cea mai avansată tehnologie de filtrare.

Cel mai nou purificator de aer Blueair, HealthProtect™, este singurul purificator de aer care oferă protecție 24/7 împotriva virușilor și bacteriilor¹.

Fiecare componentă este proiectată în mod unic în Suedia pentru a oferi performanțe maxime și eficiență energetică cu un nivel redus de zgomot. HEPASilent Ultra™ cea mai avansată tehnologie de filtrare de până acum - oferă mai mult 2 aer curat cu un nivel redus de zgomot. Chiar și în standby, tehnologia GermShield ™ monitorizează activ încăperea și activează automat funcționarea, atunci când condițiile sunt ideale pentru dezvoltarea germenilor 3, eliminând virușii și bacteriile existente. Spre deosebire de alte purificatoare de aer care direcționează aerul curat într-o mică parte a camerei, tehnologia SpiralAir ™ asigură distribuția aerului curat în fiecare colț al încăperii 4.


Note:

1. HealthProtect ™ este singurul purificator de aer cu tehnologie GermShield ™pentru care protecția 24/7 se referă la funcția cheie a tehnologiei GermShield ™, funcție care este activată atunci când unitatea este în modul de așteptare. Testat pe Staphylococcus albus și bacteriofag MS2. 

2. Tehnologia HEPASilent ™ combină filtrarea mecanică și electrostatică pentru a oferi o rată de livrare a aerului curat (CADR) mai mare decât metodele convenționale de utilizare a filtrării mecanice (la același rpm pe ventilator și consum de energie de 18,3W). Pe baza testelor CADR de particule conform standardului GB / T18801-2015.

3. Neutralizarea bacteriilor (Staphylococcus albus) și a virusului (bacteriofagul MS2). 

4. Se bazează pe dimensiunea recomandată a camerei pentru fiecare model de purificator în parte.

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiență ta pe E-Klarwin